Lassymposium

Het BIL|NIL Lassymposium 2021 staat gepland door te gaan op woensdag 17 en donderdag 18 november 2021.

Samen met het NIL hopen we jullie te opnieuw te kunnen ontmoeten in Antwerp Expo (Jan van Rijswijcklaan 191, B-2020 Antwerpen).

Call for Papers 2021

Heb u interesse om een actieve bijdrage te leveren aan dit Lassymposium? Dit kan, door het houden van een lezing of door het aandragen van ideeën omtrent onderwerpen, sprekers of sessievoorzitters. Onze Call for papers wordt zodra beschikbaar op deze pagina gepubliceerd. Wil u hier liever niet op wachten, contacteer ons via lassymposium@bil-ibs.be.

 

 

 

 

 

 

 

Samen met de collega's van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) staat het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) in voor de organisatie van dit event waar deskundigen lezingen geven over de laatste ontwikkelingen in de verbindingstechniek. Het BIL/NIL (of NIL/BIL) Lassymposium is een meerdaags symposium met thematische sessies. Het biedt de deelnemers een ideaal moment om contacten aan te scherpen tijdens diverse netwerkmomenten. Aangezien de las-economie, de laskwaliteitssytemen en bijgevolg de lastechnische opleidingen op dit moment in een ware stroomversnelling zitten, vinden ook docenten en studenten uit het lastechnisch onderwijs er hun gading.